Logo Logo
Jídlo na prvním místě - Dallas Hartwig
Jídlo na prvním místě - Dallas Hartwig
Krátky popis Exkluzívní produkt Jídlo na prvním místě - Dallas Hartwig od výrobce Jan Melvil Publishing u nás najdete levně od 259 Kč.
Obvyklá cena
  • 259
Výrobce/Značka
Jan Melvil publishing
EAN 978-80-872-7067-7
Hodnocení
(Celkem 25 hodnocení )
Převratná kniha shrnující nejnovější vědecké poznatky o vlivu jídla na zdraví. Věda + zkušenosti tisíců lidí + recepty.   Druhé, aktualizované vydání z roku 2015. # Řekli o knize„Tuhle knihu budete milovat. Je v ní přesný poměr vědy a návodů. “– Robb Wolf, autor The Paleo Solution„Potřebujete-li pochopit, jak strava ovlivňuje vaše tělo a zdraví, nemohli jste si vybrat lepší knihu. “  – Petr Mára, bloger „Za mě tedy určitě nejvyšší hodnocení, nemám prostě co vytknout. Vše je podáno skvěle a (což hodně lidí také ocení) konečně česky!“– Metla, Paleodoupě. cz # Co se v knize dozvíteKniha Jídlo na prvním místě nabízí rozumnou a trvale udržitelnou cestu, jak už navždy změnit styl stravování a s ním i svůj život – a to nečekaným způsobem. Úspěch vám zaručí program Whole30, účinný třicetidenní nutriční restart Dallase a Melissy Hartwigových. Od roku 2009 jejich program pomohl desítkám tisíc lidí zhubnout, zlepšit kvalitu svého života a vybudovat si zdravější vztah k jídlu. Zároveň se jim zlepšila kvalita spánku, nálada i pocit ze sebe samých. Najednou měli větší životní elán, a co víc, mnoho z nich uvedlo, že se „zázračně“ zbavili celé škály nemocí a poruch – za pouhých 30 dní. cukrovka · vysoký cholesterol · vysoký tlak · obezita · akné · ekzém lupénka · kopřivka · astma · alergie · infekce dutin · migrény · pálení žáhy celiakie · Crohnova choroba · syndrom dráždivého tračníku · deprese sezónní afektivní porucha · poruchy příjmu potravy · ADHD endometrióza · neplodnost · artritida · lymská borelióza · snížená činnost štítné žlázy · fibromyalgieAutoři vám ukáží, proč mohou určité potraviny negativně ovlivnit to, jak vypadáte, jak se cítíte a jak žijete – i v ohledech, které by vás nikdy nenapadlo spojovat si s jídelníčkem. Navíc vám představí dlouhodobou strategii, jak dobře jíst, a nabídnou vám srozumitelný a podrobný akční plán, který vám pomůže nastavit si zdravý metabolismus, uzdravit trávicí trakt, zklidnit systémový zánět a vypořádat se s nezdravými chutěmi a návyky – a celkově se vztahem k jídlu. Kniha psaná se směsí vtipu, tvrdé lásky a zdravého rozumu v sobě spojuje nejnovější vědecké výzkumy a dlouhodobé zkušenosti autorů. Přináší příběhy těch, kteří program s úspěchem absolvovali, nákupního průvodce, návod pro plánování jídelníčku, recepty na lahodná jídla a rozsáhlý seznam materiálů ke studiu. Kniha je doplněna úchvatnými barevnými fotografiemi pokrmů. Jste to, co jí to, co jíte.   # Více o knize a tématuNavštivte naše stránky o knize a Whole30, moderované zkušenou specialistkou na tento druh stravování. Můžete klást doplňující otázky a podělit se o své zkušenosti. http://jidlonaprvnimmiste. cz # Co se změnilo, aneb autoři vám vzkazují Pojďme rovnou k věci – obsah této verze knihy Jídlo na prvním místě je z 95 procent shodný s původním vydáním. Proč tedy s těmito změnami pět let po vydání původní verze Whole30 přicházíme? Nepřestáváme hledat vylepšení, díky kterým bude program Whole30 zdravější, bude se snáz dodržovat a bude mít pevnou vnitřní logiku. Nejvýznamnějšími změnami jsou následující:  - Whole30 teď povoluje brambory – pořád si ale nemůžete dát hranolky ani chipsy. Brambory všeho druhu představují opravdové, na živiny bohaté jídlo. Původní vyloučení brambor bylo naše svévolné rozhodnutí, což jsme ostatně v pravidlech Whole30 naplno přiznávali. Nedali jsme bramborám stopku kvůli nedostatku vitamínů ani možnému škodlivému vlivu na trávení, ale protože je lidé mají rádi v podobě hranolků nebo chipsů, a takové chování nechceme v rámci programu podporovat.   - Dále jsou v pořádku všechny druhy soli, včetně jodizované soli obsahující dextrózu. (Kuchyňskou sůl jste nejspíš beztak už konzumovali, takže tato změna není zase tak převratná. ) Kdybychom v tomto bodě neudělali výjimku, nemohli byste si v oněch třiceti dnech dát vůbec nic konzervovaného ani jíst v restauraci! To není zrovna realistické, a kvůli návyku na cukr navíc nikdo nepolyká sůl, takže jsme se rozhodli se solí v programu vůbec nezabývat.   - Nově jsme uspořádali postup při opětovném zavádění vybraných potravin do jídelníčku.   - Jemně jsme doladili doporučení týkajících se výživových doplňků.   - Opravy drobných chyb a překlepů.    .
Další produkty od výrobce Jan Melvil publishing
Další produkty v kategorii E-book elektronické knihy