Logo Logo
Proč se klepou řízky - Vladimír Mikeš
Proč se klepou řízky - Vladimír Mikeš
Krátky popis Neodolatelný produkt Proč se klepou řízky - Vladimír Mikeš od výrobce Dokořán u nás najdete téměř zadarmo od 199 Kč.
Obvyklá cena
  • 199
Výrobce/Značka
Dokořán
EAN 978-80-7675-086-9
Hodnocení
(Celkem 24 hodnocení )
Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, a má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, zato se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí - od jejich chemického složení, přes důvod klepání řízků, až po to, proč si červ vybere vždy to nejkrásnější jablko. Nemalý prostor je věnován také nejrůznějším chemickým látkám (lidově zvaným "éčka"), které se do potravin přidávají. Autor, profesor biochemie, je neobhajuje, ale uvádí na pravou míru některé názory na jejich přehnanou nebezpečnost.
Další produkty od výrobce Dokořán
Další produkty v kategorii E-book elektronické knihy