Logo Logo
Čtyři roční období na talíři - Jiří Babica
Čtyři roční období na talíři - Jiří Babica
Krátky popis Zlevněný produkt Čtyři roční období na talíři - Jiří Babica od výrobce EMINENT NAKLADATELSTVÍ u nás najdete po slevě od 307 Kč.
Obvyklá cena
  • 307
  • 349 Kč
  • 12 %
Výrobce/Značka
EMINENT NAKLADATELSTVÍ
EAN 9788072815098
Hodnocení
(Celkem 21 hodnocení )
Životním posláním autorů této jedinečné knihy je vaření. Poprvé se potkali v roce 1978, na Václavském náměstí v kuchyni hotelu Ambassador, kde byl Jaroslav šéfkuchařem a Jiří k němu nastoupil jako kuchařský talent. „Byl to náš progresivní elév,“ vzpomíná nestor českých kuchařů a jeho kolega doplňuje: „Už tehdy jsem si uvědomil, že se pro tohle povolání narodil. “ Jejich životní cesty se pak obloukem osudově protnuly na Barrandově. Čtyři roční období jsou jejich prvním společným knižním projektem. Jaroslav Sapík, špička v kuchařském oboru a propagátor české kuchyně doma i v zahraničí, vaří pro širokou veřejnost a hlavně pro hosty ve svojí rodinné restauraci. Jiří Babica je jeden z našich nejoblíbenějších televizních kuchařů a jeho doménou je vaření určené pro všechny. „Vždycky jsem chtěl, aby si moje recepty zvládnul připravit každý doma sám a měl z vaření radost. “ Rytmus střídajících se ročních období provází i jejich společnou knihu a lahodně se vine celým rokem. Používají při tom hodně surovin, které jsou v dané roční době přirozeně dostupné a patří do ní. K jaru patří kozí sýr, mladé telecí nebo šťovík, k létu třešně a ryby, k podzimu švestky a zvěřina – a zima, to je samozřejmě česká zabijačka. Pokud tomu rozumíte, stane se vám tato kniha radostí i inspirací.
Další produkty od výrobce EMINENT NAKLADATELSTVÍ
Další produkty v kategorii Knihy