Logo Logo
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Jana Dostálová
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Jana Dostálová
Krátky popis Zlevněný produkt Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Jana Dostálová od výrobce Forsapi s.r.o. u nás najdete levně od 104 Kč.
Obvyklá cena
  • 104
  • 106 Kč
  • 2 %
Výrobce/Značka
Forsapi s.r.o.
EAN 9788090382084
Hodnocení
(Celkem 20 hodnocení )
Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?.
Další produkty od výrobce Forsapi s.r.o.
Další produkty v kategorii Knihy