Logo Logo
Sůl, tuk, ocet, žár - Jak zvládnout základní prvky dobrého vaření
Sůl, tuk, ocet, žár - Jak zvládnout základní prvky dobrého vaření
Krátky popis Unikátní produkt Sůl, tuk, ocet, žár - Jak zvládnout základní prvky dobrého vaření od výrobce LEDA u nás najdete zlevněný od 407 Kč
Obvyklá cena
  • 407
Výrobce/Značka
LEDA
EAN 9788073356446
Hodnocení
Tato netradiční kuchařka vydaná v angličtině prestižním nakladatelstvím Simon & Schuster zapůsobila jako hotové zjevení Nejméně 20 významných deníků a časopisů včetně londýnských Times ji nominovalo na knihu roku, v žebříčku New York Times se umístila mezi bestsellery roku 2018 a získala cenu Jamese Bearda, udělovanou nejlepším kuchařským knihám Záhy se také dočkala překladů do mnoha cizích jazyků Její autorka shrnula desetiletí své profesionální praxe do čtyř jednoduchých prvků, bez nichž se žádné jídlo neobejde Sůl, která zvýrazňuje chuť, tuk, který je nositelem chuti a zároveň ovlivňuje konzistenci jídla, ocet a každá další kyselá přísada chuť vyrovnává, a pak nastupuje žár, tedy tepelné zpracování V knize samozřejmě nechybí recepty, ale nejde zde jen o suchopárný výčet ingrediencí a popis přípravy – všechno je podáno vtipně a se švihem Podobně originální a výstižné jsou i ilustrace a množství grafů, které napoví i začínajícím kuchařům a kuchařkám, jak, proč a kdy co uvařit a s čím jednotlivá jídla kombinovat Ačkoliv je dost prostoru věnováno různým úpravám masa, na své si přijdou i vegetariáni Na samý závěr jsou uvedena vzorová menu pro různé příležitosti Věříme, že se tato kniha stane vítaným obohacením nejen knihovniček, ale zejména kuchyní českých čtenářů a čtenářek
Nakladatelství LEDA
Typ Knihy - vázané
Rok vydání 2020
Další produkty od výrobce LEDA
Další produkty v kategorii Knihy